Mitä voin enää tehdä kun lepo, kipulääkkeet ja hieronta eivät ole auttaneet kyynärpääkipuihin?

 

"Näin eroon tennis- tai golfkyynärpääkivuista helposti toteutettavalla menetelmällä kotioloissa"

 

Hoito-ohjeet ja kuntoutusohjelma samassa paketissa. 

Osallistu nyt!

Jos olet tuskaillut kivuliaan tennis- tai golfkyynärpään kanssa, tämä on tärkein lukemasi viesti!

Tällä sivulla näytän sinulle, miten pääset eroon tennis- tai golfkyynärpäästä, vaikka luulit jo kokeilleesi kaikkea kortisonipiikistä hierontaan, venyttelyyn ja pallon puristeluun.

Tässä alla juuri saatu Antin palaute kurssista:

"Golffarin kyynärpää vaivannut kohta 2 vuotta ja nyt on ilo ilmoittaa, että vaiva on poistunut 2 vuoden tuskailun jälkeen. Kiitos paljon avustasi!"

Kuten huomaat, sitkeästäkin tennis- tai golfkyynärpäästä on mahdollista päästä eroon, kunhan vain saa oikeat ohjeet.

1️⃣

Suunniteltu tennis- ja golfkyynärpään kuntouttamiseen

Ohjelma perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon, joka on "kenttätestattu" lukuisilla asiakkailla omalla vastaanotollani 100% toimivaksi!

2️⃣

Tehokas tapa päästä kivuista eroon kotona. Vain 15min päivässä riittää!

Tehokas ja toimiva ohjelma ei tarkoita, että sen pitäisi kestää kauan. Oikein toteutettuna kaikki tarvittava saadaan paketoitua lyhyeen aikaan.

3️⃣

Selkeät ja helpot ohjeet

Liian monimutkainen ohjelma ei tuo optimaalisia tuloksia. Tämä ohjelma on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi, mutta äärimmäisen tehokkaaksi. Ohjelmaa voit tehdä missä vain.

Miksi sinun pitäisi kuunnella minua?

Moi! Minun nimeni on Iiro Nenonen. Ammatiltani olen ortopedinen osteopaatti, hieroja ja personal trainer. Olen erikoistunut niin akuuttien kuin kroonisten kiputilojen hoitoon ja kuntoutukseen. Olen 12+ vuotta tutkinut ja kuntouttanut tuki- ja liikuntaelin ongelmia. Asiakastyytyväisyyteni on ollut aina erittäin korkealla tasolla. Ehkä lähinnä siksi, että vaadin itseltäni paljon.

Kaikki tekemiseni perustuu tutkittuun tieteelliseen tietoon, vahvaan osaamiseen anatomiassa ja fysiologiassa ja kymmenien tuhansien tuntien kokemukseen tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidossa ja kuntoutuksessa.

 

"Mitä voin tehdä kun lepo, kipulääkkeet ja hieronta eivät ole auttaneet"

 

Paljonkin!

Yllä mainitut asiat ovat yleisimpiä ratkaisuja mitä tennis- ja golfkyynärpään hoidossa kokeillaan. Nämä saattavatkin toimia alussa tai siinä vaiheessa, kun ongelma ei ole edennyt vielä varsinaiseksi tennis- tai golfkyynärpääksi

Lepo auttaa moneen vaivaan, mutta tennis- ja golfkyynärpäässä on kyse lihaksen jänteen ongelmasta ja jänne ei parane pelkästään levolla.

Kipulääkkeillä hoidetaan vain oiretta eli kivun tuntemista ja, koska tennis- tai golfkyynärpäässä ei ole kyse varsinaisesta tulehduksesta, niillä ei pystytä parantamaan todellista juurisyytä.

Hieronta saattaa auttaa alkuvaiheessa, kun kyse on vielä puhtaasti lihaskireydestä, mutta lihasten hieronta ei auta korjaamaan vaurioitunutta jännettä.

Myöskin kortisonipistos on tutkimustiedon ja kliinisen kuvan perusteella tehoton. Vaikutuksen on todettu olevan parhaimmassa tapauksessakin vain lyhytaikainen ja oire palaa aina takaisin. Tästä syystä kortisonia ei enää edes suositella laitettavaksi.

Myöskin sähkö, ultra ja laser ovat tutkimuksien mukaan tehottomia.

Tennis- tai golfkyynärpää ei ole tulehduksellinen sairaus, vaan toistuvan fyysisen kuormituksen ja venytysten aiheuttama mikrotrauma jonka hoitoon tarvitaan säännöllistä, systemaattista ja oikein toteutettua harjoittelua. Mikä tahansa harjoittelu ei auta!

Ja tämä ei ole mielipidekysymys, vaan lääketieteellinen fakta.

 

Mistä tennis- tai golfkyynärpää sitten johtuu?

 

Tenniskyynärpää tuntuu kipuna kyynärpään ulkosyrjässä ranteen ojentajalihasten kiinnityskohdassa ns. ulkonastassa eli lateraalisessa epicondylissä tai siitä hieman rannetta kohti.

Golfkyynärpää tuntuu taasen kipuna toisella puolella eli kyynärpään sisäsyrjässä ranteen koukistajalihasten kiinnityskohdassa ns. ulkonastassa eli mediaalisessa epicondylissä tai siitä hieman rannetta kohti.

Kipu tuntuu yleensä eniten puristaessa, vääntäessä ja nostamisessa. Hyvin usein kuultu lause on: "Maitopurkin tai kahvikupin nostaminen on kivuliasta" eli oireilevan käden käyttö on haastavaa kivun takia.

Kyse on pohjimmiltaan jänteen ikä- ja kuormitusperäisestä rappeumasta eli ylirasituksesta tai liiallisen yksipuolisen kuormittamisen aiheuttamasta jännekivusta.

Oikeanlaisella jännekuntoutuksella lisätään jänteen vetolujuutta sekä sietokykyä ja saadaan jänteen paraneminen käyntiin.

 

"Tämä menetelmä sopii sinulle erittäin hyvin jos..."

 

✅ Kyynärpääkipusi ei ole helpottanut levolla tai muilla konsteilla

✅ Haluat heti alusta asti selkeät ja toimivat ohjeet kuntoutukseen ja mahdollisimman nopeasti kivuista eroon

✅ Olet yrittänyt löytää netistä sopivia liikkeitä, tuloksetta

✅ Sinulla on todettu tai epäilet, että sinulla on tennis- tai golfkyynärpää

✅ Haluat kuntoutukseen systemaattisen suunnitelman jota noudattaa ja sitä kautta oikeita tuloksia

✅ Olet kyllästynyt ravaamaan siellä täällä ilman selkeitä ohjeita

✅ Olet joskus kokeillut kuntoutusta, mutta tilanne ei ole helpottunut

✅ Olet kyllästynyt jatkuvaan kipuun ja särkyyn

 

Kivuton kyynärpää -kotitreenivalmennus

"Mitä tämä  valmennus pitää sisällään?"

1. Infopaketti tennis- ja goflkyynärpäästä

Tiedät mikä on tennis- ja golfkyynärpää, mistä ongelma johtuu, miten sitä hoidetaan ja minkälainen rooli on esim. kortisonipiikillä tai tulehduskipulääkkeillä kyynärpään hoidossa. Tiedät myös mitä muita ongelmia kyynärpään alueella voi olla, jotka matkivat oireiltaan tennis- tai golfkyynärpäätä.

 

2. Kyynärpään tutkiminen

Jos olet epävarma, onko sinulla tennis- tai golfkyynärpää, tämän valmennuksen avulla osaat erottaa tennis- ja golfkyynärpään muista kyynärpään ongelmista.

 

3. Vaiheittainen, tarkkaan suunniteltu ja etenevä harjoitusohjelma

Tennis- ja golfkyynärpään hoidossa on erittäin tärkeää miten ja milloin harjoitellaan. Harjoitukset täytyy tehdä tarkkaan suunnitellulla kuormalla, sarjamäärällä ja toistomäärällä. Myös harjoituskertojen määrä viikkotasolla on tärkeää, että kyynärpää saa tarpeeksi kuormitusta, mutta myös tarpeeksi lepoa. Liian usein tehty harjoittelu vain pahentaa tilannetta ja liian vähäinen puolestaan ei tuo tuloksia.

Valmennuksessa on kaksi erilaista kuntoutuspolkua, joista valitset itsellesi sopivimman. Kuntoutusohjelmat perustuvat vain ja ainoastaan tutkittuun tietoon sekä käytännön kokemukseen.

Myös työnkuva pitää ottaa huomioon harjoittelun kestossa. Rakennustyömies käyttää kättä eri tavalla kuin toimistotyöläinen, joten kuntoutusprosessi on myös erilainen.

   

4. Kivun itsehoitovinkit

Saat ohjeet tennis- ja goflkyynärpään välittömään kivunlievitykseen. Opit mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät. Tiedät myös mitä EI kannata tehdä, jos et halua ongelman pahenevan.

 

5. Tiedät milloin tennis- tai golfkyynärpää on parantunut ja milloin kättä voi jälleen rasittaa normaalisti

Tämä on ehdottoman tärkeää, koska kivun merkittävä lieveneminen ei aina tarkoita, että kyynärpää olisi täysin parantunut. Liian varhaisessa vaiheessa aloitettu käden rasittaminen johtaa vain ongelman uusiutumiseen ja pitkittymiseen.

 

6. Miten pidät huolen, että tennis- tai golfkyynärpää ei uusiudu

Saat vinkit ja ohjeet miten pidät kyynärpääkivun jatkossa kurissa ja tunnistat myös jatkossa alkavan tennis- tai golfkyynärpään merkit, jolloin tiedät milloin ja miten asiaan pitää reagoida.

Miten tämä käytännössä toimii?

 

  • Alussa saat videomuodossa kattavan tietopaketin siitä, mikä on tennis- ja golfkyynärpää, mistä ongelma johtuu ja miten sitä hoidetaan
  • Tämän jälkeen tutustut varsinaiseen treeniohjelmaan ja valitset kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivimman
  • Treeniohjelma koostuu yksinkertaisista liikkeistä ja itsehoidosta. Yksi treenikerta kestää 15-20min
  • Treenimäärät vaihtelevat viikkojen edetessä
  • Välineiksi tarvitset jumppakuminauhan tai käsipainosetin/muun kädessä pysyvän painon
  • Materiaalit ovat käytössäsi 6kk

100% tyytyväisyystakuu

 

Olen varma siitä, että saat tennis- tai golfkyynärpääsi kuntoon näillä ohjeilla. Siksi teen tästä päätöksestä sinulle täysin riskittömän:

Jos toteutat ohjeita sellaisina kuin ne ovat, etkä koe mitään positiivisia muutoksia kyynärpäässäsi, palautan sinulle joka sentin takaisin mukisematta.

 

 

Kivuton kyynärpää -verkkovalmennus sisältää kaiken tämän:

 

✅ Infopaketin tennis- ja golfkyynärpäästä

✅ Kyynärpään tutkiminen

✅ Vaiheittaisen, tarkkaan suunnitellun ja etenevän harjoitusohjelman

✅ Kivun itsehoitovinkit

✅ Tiedät milloin kättä voi jälleen rasittaa normaalisti

✅ Miten pidät tennis- ja golfkyynärpään jatkossa kurissa

✅ Tähän valmennukseen olen koonnut kaiken tarvittavan tiedon alle yhden hierontakerran hinnalla!

Valmennuksen hinta on nyt vain 64€

Tästä pääset mukaan!

Nähdään valmennuksessa!

Iiro Nenonen, Personal trainer ja ortopedinen osteopaatti

Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa minulle viestiä [email protected]

P.S. Muistutus vielä: Jos pyrit toteuttamaan ohjeita sellaisina kuin ne ovat, etkä koe kivun helpottavan, palautan sinulle joka sentin takaisin mukisematta.