Jos alaselkäsi temppuilee (liiankin usein)... tässä sinulle ratkaisu:

 

Tuhannet suomalaiset löysivät tavan parantaa alaselkäkivut näillä ilmaisilla ohjeilla

 

Lataa nyt ilmaiseksi 20 minuutin kuntoutusopas alaselkäkipuihin… ja tiedät, miten & millä liikkeillä vapaudut kivuistasi lopullisesti. Saat tietää muun muassa:

  • Yllättävä syy, miksi alaselkäsi kiukuttelee kuukaudesta (ellei jopa vuodesta) toiseen
  • Neljä harvojen tietämää alaselän ongelmakohtaa, jotka kuka tahansa pystyy hoivaamaan kuntoon kotoa käsin
  • Kotona tehtävät testit, jotka paljastavat millä liikkeilla saat alaselkäkivut kaikkoamaan
  • Ja paljon muuta…

Syötä vain alapuolelle nimesi & sähköpostiosoitteesi

 

* Arvostan yksityisyyttäsi. Lataamalla ilmaisen kuntoutusoppaan liityt uutiskirjeeni tilaajaksi, ja hyväksyt samalla tietosuojaehtoni. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjelistaltani. 

Miksi luottaisit minuun alaselkäsi kuntoon parsimisessa?

Hyvä kysymys! Ja ymmärrän epäilyksesi täysin. Netti & some on pullollaan jos jonkinmoista “asiantuntijaa” & “faktaa”. Joten siksi en ihmettele yhtään epäilyksiäsi. 

Siksi pieni esittely on ehkä paikallaan… 

Nimeni on Iiro Nenonen.

Minulta löytyy 12+ vuoden kokemus tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoitamisesta. Olen hoitanut jo tuhansien suomalaisten alaselkiä kuntoon. Jopa sellaisten, jotka ovat saaneet lääkäreiltä “lopullisen tuomion”. 

Ja tottakai… 

Löytyy minulta myös ihan oikea pätevyyskin alaselkien hoitamiseen. Olen ortopedinen osteopaatti sekä urheiluhieroja. Taskusta löytyy myös personal trainerin tutkinto. Olen erikoistunut niin akuuttien kuin kroonisten kiputilojen hoitoon ja kuntoutukseen. Kaikki menetelmäni perustuvat lääketieteeseen sekä uusimpaan, näyttöön perustuvaan tutkittuun tietoon + kymmenien tuhansien tuntien kokemukseen tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidosta

Joten tässä vaiheessa en pyydä muuta kuin luottamaan minuun sen verran, että lataat ilmaisen kuntousoppaan. Ja katsot sen läpi. Päätä vasta sitten, mitä mieltä olet jutuistani.