Ortopedinen osteopaatti paljastaa kymmenien tuhansien tuntien kokemuksella:

"Näin karkoitat niska-hartiaseudun ongelmat turvallisesti omassa olohuoneessasi vain alle 8 viikossa"

 

"Menetelmän avulla pääset eroon piinaavista niska-hartiaseudun kivuista lopullisesti, vaikka olisit tätä ennen veivannut kuminauhajumppaa niin paljon, että osa nauhoista on jo revennyt rikki"

 

OSALLISTU NYT!
 

Jos olet tuskaillut liiankin pitkään niska-hartiaseudun ongelmien kanssa, tämä saattaa olla tärkein lukemasi viesti...

Jatkuvat niska-hartiaseudun kireydet, pääkivut, migreenit, niskan väsyminen, yölliset heräilyt sormien puutumiseen

Tiedän, tämä tuntuu turhauttavalta. Varsinkin jos olet jo kokeillut fysioterapian, hieronnan, jäsenkorjauksen, kiropraktikon ja tuntuu, että mikään ei enään auta.

Vai auttaako sittenkin?

‚úÖ

Ongelman juurisyyn selvitt√§minen 10-vaiheisella testiprotokollalla‚ĄĘ

Niska-hartian ongelmat ovat aina yksil√∂llisi√§, joten samat ohjeet eiv√§t auta kaikkia (kuten monissa verkkokursseissa valitettavasti on). Selvitt√§m√§ll√§ juurisyy, p√§√§st√§√§n kiinni juuri SINUN ongelmaasi.¬†T√§t√§ varten olen kehitellyt ainutlaatuisen 10-vaiheisen testiprotokollan‚ĄĘ. Lis√§ksi¬†ongelmien sel√§tt√§miseen tarvitaan ymm√§rrys omasta kivusta, mist√§ se johtuu ja mik√§ rooli on keskushermostolla ja kudoksilla sinun kipuihin.

‚úÖ

Sisältää kaikki tarvittavat kuntoutuksen osa-alueet

Ohjelma sisältää aktiivisia liikkuvuus- ja voimaharjoitteita, liikekontrolli- ja aktivointiharjoituksia, uusien liikekaavojen- sekä mallien opettelemista. Lisäksi yksi tärkemmistä kuntoutuksen osa-alueista on tiedostaa mitä on krooninen kipu sekä miten stressi ja pelko-välttämismallit vaikuttavat kivun muodostumiseen.

‚úÖ

Etenevä, helposti seurattava ja ymmärrettävä ohjelma

Tehokkaan ja tuloksia tuottavan ohjelman ei tarvitse kestää tuntikausia. Kaikki on pakattu yksinkertaiseen, tiiviiseen ja helposti ymmärrettävään muotoon sisältäen kaiken tarvittavan. Vain 10-25 minuuttia 3-5x viikossa riittää takaamaan poikkeuksellisia tuloksia.

"Kärsin jatkuvista niskasäryistä ja melkein jokapäiväisistä pääkivuista. Minulla oli myös kiusallinen emännänkyhmy niskassa. Hieronta auttoi aina muutamaksi päiväksi kunnes vaivat aina palasivat. Törmäsin netissä valmennukseesi ja päätin kokeilla. Alkutesteissä huomasin, että ne lihakset mitä hieroja oli aina sanonut olevan tosi kireällä, olivatkin testien mukaan heikot. Nyt 8 viikkoa myöhemmin, niskasäryt ovat käytännössä kokonaan loppuneet ja pääkipuja on enään todella harvoin. Emännän kyhmykin on selvästi pienentynyt ja ryhti tuntuu suoremmalta. Kiitos paljon hyvistä ohjeista!"

-Miia

Hei, nimeni on Iiro Nenonen

 

"Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija. Olen erikoistunut niin akuuttien kuin kroonisten kiputilojen hoitoon ja kuntoutukseen. Menetelmäni perustuu tutkittuun tieteelliseen tietoon, vahvaan osaamiseen anatomiassa ja fysiologiassa ja yli 13 vuoden ja kymmenien tuhansien tuntien käytännön kokemukseen niska-hartiaseudun ongelmista.

Koulutukseni ja käytönnön kokemukseni ovat auttaneet minua ymmärtämään niska-hartiaseudun kipujen aiheuttajia ja niiden hoitoa mahdollisimman tehokkaasti. Lukuisat asiakkaani ovat yllättyneet siitä, kuinka helpolla pitkittyneistä niskavaivoista pääsee loppujen lopuksi eroon - jopa kokonaan, kunhan vain saa oikeat ohjeet."

Viimeisten 13+ vuoden aikana minulla on käynyt tuhansia asiakkaita eri vaivojen kanssa Tampereella sijaitsevalla vastaanotollani. 

Näistä vaivoista suurin osa ovat olleet niska-hartiaseudun ongelmia, joista varmasti jokainen meistä on jossain vaiheessa elämää kärsinyt. Jopa lääkärit lähettävät luokseni säännöllisesti potilaitaan, joita eivät itse voi auttaa.

Kukaan vastaanotolleni marssineista tuskin olisi ennen käyntiään sitä uskonut...

Nimittäin, miten helpolla loppujen lopuksi pitkittyneistä niska-hartiaseudun kivuista pääsee eroon. Jopa ikihyviksi.

Monen asiakkaani el√§m√§nlaatu on k√§√§ntynyt ohjeitani noudattamalla jyrkk√§√§n noususuhdanteeseen. Ja nyt sin√§kin voit kokea saman, melkein uskomattomalta tuntuvan √§kkimuutoksen ‚Äď vain 8 viikossa.¬†

Ymmärrän tietenkin, että sitä on vaikea uskoa. Varsinkin jos sinulla on takana kymmeniä vuosia kestänyt kipu, johon ei ole löytynyt parannusta. 

Ja juuri siitä syystä takaan sinulle, että niska-hartiaseutusi kunto kohenee, joten lue eteenpäin...

Lupaan, että tällä sivulla näyttämäni menetelmän avulla heivaat niska-hartiaseudun ongelmasi roskakoriin - takuuvarmasti. Ja vieläpä omasta olohuoneestasi käsin.

Menetelmän tehokkuuden on todennut jo tuhannet niska-hartiakivuista vuosien ajan kärsinyttä ihmistä!

Näytän sinulle miten sen onnistuu, vaikka olisit tätä ennen...

...kokeillut erilaisia hoitomuotoja, joista olet saattanut saada hetkellisesti apua - tai ne ovat jopa pahentaneet tilannettasi.

...tehnyt erilaisia jumppaliikkeitä, huomataksesi että olet tuhlannut vain aikaasi.

...venytellyt harva se ilta ja kivut ovat hiipineet takaisin viimeistään seuraavana aamuna.

...käynyt useamman kerran hierojalla. Niskasi on hetken aikaa parempi, mutta samat vaivat tulevat aina uudestaan takaisin.

...Rampannut lääkäreillä ja saanut tuliaisena vain uuden kipulääkereseptin saamatta edelleenkään tietoa miten voisit päästä eroon niska-hartiaseudun ongelmistasi

 

Katsotaan ensin muutamia yleisempiä niska-hartiaseudun ongelmia mihin törmään vastaanotollani ja joista sinäkin saatat kärsiä.

 

 • Niska- hartiaseutusi on jatkuvasti¬†jumissa, kire√§t ja j√§yk√§t¬†
 • Niskajumisi tuntuu HETI her√§tty√§si¬†jo ennen kuin ehdit vet√§m√§√§n edes sukkia jalkaan, joka saattaa lieventy√§ p√§iv√§n mittaan, mutta seuraavana aamuna kaikki alkaa alusta
 • Harrastuksissasi¬†niskasi tai kaulasi v√§syy¬†ensimm√§isen√§
 • Jokap√§iv√§inen¬†p√§√§kipusi alkaa jyskytt√§m√§√§n¬†jo ennen ensimm√§ist√§ kahvitaukoa
 • Joudut kantamaan migreenil√§√§kkeit√§ jatkuvasti mukana¬†pel√§ten, koska migreeni j√§lleen alkaa
 • T√∂iss√§ palaverisi keskeytyy j√§lleen¬†piinaavan p√§√§kivun¬†takia
 • Joudut valitsemaan paitasi sen mukaan mill√§ saisit piiloon eteen painuneen ryhdin ja¬†kiusallisen "em√§nn√§n kyhmyn"¬†¬†
 • Her√§√§t y√∂ll√§ sormien ja k√§sien¬†puutumiseen
 • K√§tesi puutuvat¬†my√∂s niiss√§ toiminnoissa, joissa joudut pit√§m√§√§n k√§si√§ yl√§asennossa
 • Jo arkiaskareissa liev√§¬†huimaus ja huteruuden tunne¬†alkaa ja joudut istumaan alas
 • P√§√§si ei k√§√§nny kunnolla¬†ja autolla peruuttaminen ilman peilej√§ tuntuu mahdottomalta¬†
 • Purentalihaksesi¬†ja leukasi tuntuu olevan jatkuvasti kire√§ll√§¬†

Miksi sitten monet kuntoutusmallit, joita sinäkin olet ehkä kokeillut, eivät toimi?

X

Ei selvitetä ongelman juurisyytä

Useinkaan ei osata testata mikä ongelman taustalla on, ja harjoitteilla saatetaan vain pahentaa tilannetta tai niistä ei ole hyötyä. Kaikilla ei ole samanlaista ongelmaa, joten sama ohjelma ei auta kaikkia. Usein törmään vastaanotollani tilanteeseen, jossa on annettu jopa 15-20 erilaista jumppaliikettä, mutta testaamisen jälkeen selviää, että mikään liike ei auta juuri kyseiseen ongelmaan.

X

Kuntoutus ei kata kaikkia osa-alueita

Kuntoutuksen täytyy sisältää aktiivista liikkuvuusharjoittelua jäykkiin suuntiin, oikeanlaista lihasvoimaharjoittelua sinne mihin sitä tarvitaan, puutteellisen liikekontrollin harjoittelua, lihasten aktivointia sekä uusien liikekaavojen- ja mallien opettelemista. Aina ei myöskään ole kyse kudosperäisestä ongelmasta, vaan kroonisesta kivusta, joka muodostuu aivoissa. Tämän takia pitää tiedostaa keskushermoston rooli kivun muodostumisessa ja miten erilaiset pelko-välttämismallit ja stressi ym. vaikuttavat kipuihin.

X

Johdonmukaisuus, yksilöllisyys ja systemaattinen seuranta puuttuu

Kuntoutus vaatii aina selkeän, progressiivisen, johdonmukaisen ja monipuolisen ohjelman. Pelkkä yhden tai kahden liikkeen tekeminen ei toimi. Myöskin liiallinen liikemäärä aiheuttaa vain informaatioähkyn ja motivaation loppumisen. Täytyy olla suunnitelmallinen ohjelma, jossa hoidetaan kaikki osa-alueet ja seurataan kehitystä.

Kuulostavatko nämä asiat tutuilta?

 

Olet käynyt hieronnassa, josta ei ole ollut apua ollenkaan tai vain hetkellisesti?

Hieronta ei paranna liikekontrollia, hermoston toimintaa, liikkuvuutta tai lihasvoimaa. Jäykkyyteen saattaa helpottaa hetkellisesti, mutta jos jäykkyys on seurausta heikosta lihasvoimasta, kontrollista tai hallinnasta, oire palaa vaikka hieroisi joka päivä. Hieronta on hyvä työkalu kokonaisuudessa, jos sen osaa yhdistää oikeisiin asioihin.

 

Olet käynyt hoidoissa ja saanut jo kuntoutusliikkeitä, joista ei ole kuitenkaan ollut apua tai on jopa pahentanut ongelmaasi?

Tähän tilanteeseen olen törmännyt satoja kertoja vastaanotollani. Kuntoutusohjeita on annettu ja liikkeitä on toistakymmentä, mutta ei ole selitetty miksi niitä liikkeitä tehdään tai mikä sinun ongelmasi taustalla on, ja päässäsi on enemmän kysymysmerkkejä lähtiessäsi kuin tullessa.

Liikkeistä ei myöskään ole ollut apua tai on jopa pahentanut tilannettasi. Kun katson liikkeitä, joudun usein toteamaan: Ihan hyviä liikkeitä yleisesti, mutta ei toimi juuri tähän sinun ongelmaasi. Miksi näin käy? Koska ei ole osattu tutkia ja pureutua juuri sinun ongelmaasi, vaan on ollut helpompi tulostaa netistä valmiit liikkeet jotka annetaan kaikille.

 

Olet käynyt lääkärissä, josta tuliaisena vain uusi kipulääkeresepti eikä edelleenkään selitystä ongelmiisi?

Hyvin usein lääkäristä saa vain sen perinteisen kipulääkereseptin tai relaksantteja. Tämä ei ole oikeaa hoitoa, varsinkaan pitkään kestäneeseen ongelmaan, vaan enemmän tietämättömyyttä. Lääkkeillä pyritään hoitamaan vain oiretta ja piilottamaan varsinainen juurisyy lääkkeen vaikutuksen alle, joka voi helpottaa hetkellisesti akuutissa vaiheessa.

Lääkkeille on hetkellisesti paikkansa, jos kipuja on 24/7, mutta kivulle on kuitenkin aina jokin syy ja vain etsimällä ja korjaamalla varsinainen juurisyy, on mahdollista päästä kivuista eroon.

 

Niskasi on kuvattu ja sieltä on löytynyt välilevyjen madaltumaa/ rappeumaa.

Välilevyjen madaltumaa/ rappeumaa löytydetään kivuttomilta yli 30 vuotiailta jopa 52% väestöstä ja yli 50 vuotiailta 80% väestöstä. Välilevyjen madaltuma on todella harvoin kivun syy. Vain siinä tapauksessa, jos rangassa on esim. hermojuurikanavan- tai selkäydinkanavan ahtaumaa, leikkaus saattaa olla aiheellinen. MUTTA leikkaushoidon jälkeenkin kuntouttava harjoittelu on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin itse leikkaus.

 

Käyt kuntosalilla, joogassa tai ryhmäliikunnoissa ja silti niska-hartiaseutusi vaivaa jatkuvasti?

Tämä on yksi asia mihin törmään myös usein. Lihasvoima voi olla yleisesti kehittynyt, mutta kun testaan miten eri lihakset aktivoituvat, millainen on kaulan ja niskan lihasten voima tai toimiiko kehonhallinta ja liikekontrolli, hyvin moni asia on pielessä. Tämä johtaa jo ennestään vahvojen lihasten vahvistumiseen ja yliaktiivisuuteen sekä heikkojen lihasten aliaktiivisuuteen ja kiristymiseen, aiheuttaen kipuja.

 

Muistutan vielä, että ikä ei ole este. Törmään usein ajatukseen, että esim. 60- tai 70- vuotiaana ei voi enää mitään tehdä, pitää vain kärsiä kivuista. Tämä ei ole missään nimessä totta! Olen auttanut satoja ikäihmisiä pääsemään eroon piinallisista niska-hartiaseudun ongelmista, enkä aio tehdä sinunkaan kohdalla poikkeusta.

“Miten sitten voin väittää niskakipujesi kaikkoavan jopa ikiajoiksi?"

Olen 13+ vuoden aikana hoitanut vastaanotollani satoja niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviä ja olen käynyt lukemattomia koulutuksia niskaongelmiin liittyen, joten tiedän hyvin tarkkaan mitä niskakipujen taustalla on.

Lisäksi verkkovalmennuksissani on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Tämä menetelmä ei vain yritä helpottaa oiretta, vaan tunnistat ja hoidat niskakipujesi aiheuttajan turvallisesti ja tehokkaasti - eikä sinun tarvitse lähteä edes kuntosalille

Miksi sitten voin luvata näin paljon?

Koska niinkin suuri m√§√§r√§ kuin 90% kaikista niskaongelmista voidaan parantaa, jos vain annetaan oikeat kuntoutusohjeet. Oikeat kuntoutusohjeet EIV√ĄT tarkoita samoja liikkeit√§ jokaiselle, vaan liikkeet pit√§√§ suunnitella juuri SINUN ongelmiesi mukaan.

Vain murto-osa niskakivuista on rakenneongelmia, jolloin hoitolinjaksi saatetaan miettiä leikkausta.

Pääset eroon elämääsi rajoittavista niskakivuista, vaikka olisit jo käynyt tuloksetta erilaisissa hoidoissa ja menettänyt toivosi. Etkä tarvitse siihen kuin 10-25 minuuttia 3-5x viikossa.

Mitä tämän menetelmän taustalla on?

Kuten aikaisemmin mainitsin, minulla on 13+ vuoden, tuhansien ihmisten ja kymmenien tuhansien tuntien käytännön kokemus niska-hartiaseudun ongelmista.

Olen käytännössä joka päivä "kädet savessa" tekemässä töitä niska-hartiaseudun ongelmista kärsivien ihmisten kanssa.

Olen myös urani alkuvaiheessa tehnyt paljon virheitä ja oppinut kantapään kautta mikä toimii ja mikä ei. Tässä oppimisessa asiakkaiden säälimätön palaute on ollut kullanarvoista.

Tämä on myös isoin ero netissä oleviin "kokemusasiantuntijoihin" ja muihin "guruihin" jotka jakavat vain omia kokemuksiaan, mutta eivät välttämättä ole käyneet yhtään koulutusta tai hoitaneet yhtäkään ihmistä omalla vastaanotollaan. Monellakin ihmisellä voi olla samankaltaisia oireita, mutta niiden syyt voivat olla hyvinkin erilaisia ja myöskään teoria ei ole aina sama asia kuin käytäntö.

 

Lukemattomien koulutuksien ja kymmenien tuhansien tuntien työstä niska-hartiakipuisten parissa syntyi menetelmä, joka yhdistää kaiken tarvittavan piinaavista niskakivuista eroon pääsemiseksi.

 

Menetelm√§ sis√§lt√§√§¬†juurisyyn selvitt√§misen kehittelem√§ll√§ni ainutlaatuisella 10-vaiheisella testiprotokollalla‚ĄĘ,¬†aktiivista liikkuvuusharjoittelua (ei venyttely√§) j√§ykkiin liikesuuntiin, oikeanlaista lihasvoimaharjoittelua sinne mihin sit√§ tarvitaan, puutteellisen liikekontrollin- ja asennonhallinnan harjoittelua, lihasten aktivointia, uusien liikekaavojen- ja mallien opettelemista sek√§ ymm√§rryst√§ kroonisesta kivusta ja keskushermoston toiminnasta, ym.

Ja kaikki tämä vielä mahdollisimman tehokkaaksi ja johdonmukaisesti eteneväksi ohjelmaksi paketoituna joka on helppo toteuttaa kotona.

Kuulostaako vaikealta? Ei se mitään, sinun ei tarvitse kuin seurata ohjeita. Kaikki tämä on rakennettu tähän valmennukseen valmiiksi ja ohjeiden avulla rakennat itsellesi oikean kuntoutusohjelman.

 

3 syytä miksi menetelmäni on niin tehokas:

 

Ohjelman alussa tehdään testejä. Testejä, joiden avulla tiedät mikä tai mitkä ongelmat aiheuttavat SINUN niskakipusi.

Ja tämä on juuri se isoin syy, miksi menetelmäni myös tuottaa tuloksia. 

Liian useasti annetaan vain samat ohjeet kaikille, joilloin se ei pureudu juuri SINUN ongelmaasi ja liikkeet jäävät tehottomiksi. Se taas johtaa äkkiä motivaation lopahtamiseen.

Uskon, että sinäkin olet kokenut sen turhautumisen kun olet saanut vinon pinon jumppaliikkeitä, ja jopa tehnytkin niitä, mutta huomaat äkkiä ettei niistä ollutkaan mitään apua.

Lisäksi liian moni keskittyy vain näkyviin puutteisiin ja unohtavat keskushermoston roolin kroonisessa kivussa ja sen hoidossa joka on vähintäänkin yhtä tärkeää.

 

Toinen syy miksi lähes jokainen asiakkaani saa niska-hartiaseutunsa lopullisesti kuntoon:

Menetelmäni pitää sisällään vain mahdollisimman yksinkertaisia, mutta äärimmäisen tehokkaita liikkeitä. Siitä syystä pystyt tekemään kaikki liikkeet, vaikka et juurikaan olisi harrastanut liikuntaa elämäsi aikana. Kaikista liikkeistä on myös vaihtoehdot niille, jotka eivät pysty olemaan polvillaan tai makuulle meneminen on hankalaa.

Lisäksi voit tehdä kaikki liikkeet omassa olohuoneessasi aina kun sinulle vain sopii.

 

Viimeisin (ja ehkä tärkein) syy miksi menetelmäni on niin tehokas…

Menetelmäni on todistettu toimivaksi jo tuhansilla ihmisillä, joilla on ollut vähintään yhtä elämää rajoittavia niska-hartiaseudun kipuja kuin sinulla (ellei jopa pahempia).

Ja kuten kerroin aikaisemmin, olen käyttänyt kymmeniä tuhansia tunteja niskakipuisten ihmisten hoitamiseen ja tutkimiseen ja etsinyt parhaita kaavoja niiden kuntouttamiseen.

Olen koonnut tähän valmennukseen oman kokemukseni ja tutkimustiedon kautta tulleet parhaimmat tavat, joilla pääset eroon niska-hartia ongelmistasi. Ja nyt se kaikki on SINUN käytettävissäsi!

Joten tämä menetelmä ei perustu mihinkään huuhaa ohjeisiin, joita netti pursuaa ympäri keskustelupalstoja ja some-kanavia.

Siksi voin luvata, että 8 viikon jälkeen niska-hartia ongelmasi on vain ikävä muisto.

 

Mitä ne huonot puolet sitten ovat? Huonot puolet ovat ettei tämä ole mikään taikapilleri jolla pääset ongelmistasi eroon yhdessä yössä. Kukaan ei voi tehdä työtä sinun puolestasi.

Mutta jos olet valmis sitoutumaan muutamaksi viikoksi ja olet saanut tarpeeksesi niska-hartiaseudun ongelmistasi, tämä valmennus on sinua varten!

Ja jo muutaman viikon päästä huomaat kuinka elämäsi on muuttunut, kuten...

 • ¬†Jatkuva niska-hartiaseudun pakotus on loppunut.
 • ¬†Aamulla ei tarvitse ensimm√§isen√§ avata s√§rkyl√§√§kepurkkia.
 • ¬†Pystyt j√§lleen ottamaan lapsesi reppuselk√§√§n ilman pelkoa niskakrampista.
 • ¬†P√§√§kipusi ja migreenisi ovat v√§hentyneet 90 prosenttia - tai jopa kokonaan.
 • ¬†Et her√§√§ √∂isin en√§√§ k√§sien puutuiluun.
 • ¬†Huimauksien kaltaiset huteruudet ovat tipotiess√§√§n.
 • ¬†Ennen ik√§v√§sti pilkottanutta "em√§nn√§n kyhmy√§" ei olekaan en√§√§n.
 • ¬†Yst√§v√§si kehuvat kuinka hyv√§ ryhti sinulla nyky√§√§n on.
 • ¬†Niskasi ei v√§sy en√§√§ kotit√∂it√§ tehdess√§ tai kuntosalilla.
 • ¬†Nautit el√§m√§st√§si ihan eri tavalla ilman niskas√§rkyj√§.

Joko olet valmis kuulemaan mikä tämä menetelmä on? Hyvä! Tässä se nimittäin tulee.

Niska-hartiaseutu kuntoon 8 viikossa -kotitreenivalmennus

"Tällä menetelmällä pääset eroon niska-hartiaseudun ongelmistasi lopullisesti! Voit aloittaa kuntouttamisen jo tänään!"

Jaan tämän menetelmän ensimmäistä kertaa muille kuin omille henkilökohtaisille asiakkailleni, joten nyt se on SINUN käytettävissäsi!

Tähän valmennukseen on laadittu yli 13 vuoden urani aikana huippuunsa viritetyt, tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen perustuvat treeniohjelmat.

Tarvitset vain vastuskuminauhan ja kahdelle viimeiselle viikolle lisäpainon. Esimerkiksi kirjoja täynnä olevan repun, tai jonkun muun muutaman kilon painavan esineen, joka pysyy käsissä. Laitat vain videon pyörimään ja teet perässä.

Harjoitteista on olemassa eri versioita eritasoisille ihmisille. Olet sitten eläkeläinen tai aktiiviliikkuja, löydät varmasti omaan tasoosi nähden sopivat liikkeet.

Eikä tämä ole mikään perinteinen "lappu kouraan ja näkemiin" -valmennus. Sinulla on koko valmennuksen ajan suora yhteys minuun, jos sinulle herää kysyttävää.

Lisäksi saat jatko-ohjeet miten pidät niskaongelmasi loitolla jatkossakin.

Tämä ohjelma ei vain helpota oireitasi, vaan poistat ne jopa kokonaan tunnistamalla ongelman jyyrisyyn.

Ja mikä parasta, valmennuksen hinta on vähemmän kuin kaksi käyntiä fysioterapeutilla tai hierojalla ja ohjelman saat koko loppuelämäksesi käyttöösi!

Katsotaan hieman tarkemmin mitä tämä valmennus pitää sisällään... (paina sinistä ristiä ja saat lisätietoa osioista)

"Moikka! Kiitos sulle, että olet tehnyt sellaisia valmennuksia, jotka oikeasti auttavat. Tein säännöllisesti niska-hartia valmennusta ja koko elämäni on muuttunut vuosien kipukierteiden jälkeen. Ja voin sanoa, että olen juossut vaikka ja missä eri fysioterapeuteilla ym. vuosia, enkä ikinä saanut kuin hetkellistä apua. Suuri kiitos sulle vielä kerran näistä huippuvalmennuksista. Olet muuttanut koko elämäni, nöyrä kiitos siitä."

-Eeva Henriksson

"Yli 20 vuotta migreenikon elämää takana ja nyt taas viimeiset puoli vuotta hankalampana, migreenikohtauksia pahimmillaan 3-5 viikossa. Noudattamalla ohjelmaa, kohtaukset ovat selkeästi vähentyneet (keskimäärin puolella) ja sen myötä myös oma jaksaminen on lisääntynyt ja energiatasot kasvaneet. Ohjelmaa oli helppo noudattaa ja liikkeet oli videoilla selkeästi käyty läpi. Ja mikä itselle oli tärkeintä, niiden tekemiseen ei todellakaan kulu kauaa aikaa, joten loppu on sitten enää itsestä kiinni."

-Ulrika Oksanen

7 viikkoa on nyt takana niska-hartiaseudun treenejä, joten päätin kirjoittaa hieman palautetta. Keväällä minulla alkoi olla häiritseviä niska-hartiaseudun oireita. Ilmeni lähinnä huimausta ja huteraa oloa, päänsärkyä, puutumisoireita, sekä hartioiden kireyttä ja kipua. Kävin pari kertaa hierojalla, mutta nämä käynnit toivat vain hetken helpotuksen. Olen kolmivuorotyötä tekevä hoitaja, joten kroppa on töissä välillä melko kovilla. Myös muut arkiset askareet tuntuivat rasittavan entistä enemmän. Tuntui ettei mikään konsti enää auta vaivoihin.

 Näin ilmoituksesi ja päätin kokeilla. Tein testit ja rakensin niiden pohjalta oman treeniohjelmani. Aloin tehdä harjoituksia 5 krt/vko. Ja voin rehellisesti sanoa, että positiivisia tuloksia alkoi tuntua jo heti ensimmäisen treeniviikon jälkeen! Huimaus ja hutera olo, sekä puutumisoireet helpottivat ja lopulta katosivat. Oloni on myös huomattavasti kevyempi. Olen myös huomannut, että lihakset eivät enää rasitu niin helposti töissä tai esim. kauppakasseja kantaessa.

 Olen tosiaan tehnyt harjoituksia 5 krt/vko. Aikaa niihin on kolmivuorotyöstä huolimatta löytynyt hyvin. Motivaatiota on löytynyt, koska tuloksiakin on tullut.

 Treeniohjelmasi on ainakin minun kohdallani toiminut loistavasti. Mitään moitittavaa en keksi. Alkutestit olivat todella valaisevia. Niiden avulla löytyi helposti omat ongelmakohdat. Treenejä on ollut hauska tehdä, eikä niihin kulu paljoa aikaa. Tulen treenaamaan säännöllisesti niska-hartiaseutua takuuvarmasti ohjeidesi mukaan jatkossakin.

 Tuhannesti kiitoksia siis Sinulle hyvästä ja kattavasta treeniohjelmasta! Sen avulla on mahtavaa lähteä viikon päästä lomalle kevyemmin niskoin ja hartioin.

-Heli Heikkinen

Ohjelman plussat ja miinukset?

 

Tämä valmennus ei ole sinulle jos etsit ihmepilleriä tai muuta pikakikkaa jolla saisit niska-hartiaseutusi yhdessä yössä kuntoon.

Tämä ei myöskään ole sinulle jos et halua itse tehdä asialle mitään, vaan odotat, että joku muu hoitaisi niska-hartiasi kuntoon sinun puolestasi.

Jos et ole siis valmis tekemään mitään, tämä ei ole sinua varten.

Valitettavasti oikotietä ei ole.

Jos taas olet valmis käärimään hihasi ja tekemään töitä kivuttoman niska-hartiaseudun suhteen, valmennus on sinua varten!

En kuitenkaan vaadi liikoja. 10-25min kerrallaan 3-5x viikossa riittää.

Tämä ohjelma todellakin toimii, kunhan jaksaa panostaa siihen. Tuhannet tyytyväiset ihmiset ovat tämän todenneet.

Tamperelaisen osteopaatin k√§tt√§ p√§√§lle ūü§Ě¬†takuu:

Niska-hartiaseudun kipusi helpottavat tai poistuvat kokonaan 8 viikossa - tai saat välittömästi rahasi takaisin.

Urallani ei ole vielä tullut eteen asiakasta, jonka toiminnalliset niska-hartiaseudun kivut eivät ole kadonneet tai edes vähentyneet merkittävästi kahdeksan viikon aikana...

Enkä aio tehdä sinunkaan kanssa poikkeusta.

Jos seuraat valmennuksen ohjeita seuraavan 8 viikon ajan, niska-hartiaseudun kipusi alkavat vähintäänkin helpottamaan.

Useimmilla ne katoavat kokonaan.

Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, saat kaikki rahasi takaisin välittömästi.

Nyt sinun on aika tehdä päätös...

"Haluatko laittaa jo TÄNÄÄN niska-hartiaseudun kipusi kuriin, vai jatkatko edelleen samaa malliin tilanteesta kärsien..."

Jos et tee mitään, tilanteesi ei ainakaan tule helpottumaan huomisesta alkaen.

Parin kuukauden päästä niskakipusi vain yltyy ja rajoittaa entisestään elämääsi.

Pahimmassa tapauksessa joudut etsimään uuden työn niskaongelmien takia tai joudut jatkuvasti sairauslomalle.

Tämä lisää stressiä ja pahentaa niskaongelmiasi entisestään.

Ethän sitä halua? En uskonukaan.

Joten... Anna menetelmälleni mahdollisuus, sinulla ei ole mitään menetettävää. Koska annan rahasi takaisin, jos tämä ei auta sinua.

Joten mietitäänpä...

Jo tästä päivästä alkaen pääset kiinni siihen mistä niskaongelmasi johtuvat.

Huomisesta alkaen niskakipusi alkaa jo hellittämään.

Parin viikon päästä kipuja ei ole kuin harvakseltaan.

Kahdeksan viikon päästä ne ovat jopa kokonaan tiessään.

Muutaman kuukauden päästä ne ovat vain haalistunut muisto ja pystyt tekemään asioita mitä et aikaisemmin ole pystynyt. Olet ehkä tiputtanut 4-8kg painoa tai aloittanut uuden harrastuksen.

Joten jos olet vihdoin saanut tarpeeksesi elämääsi haittaavista niska-hartiaseudun kivuista. Ja vaikka olet melkein menettänyt toivon ja omasta mielestäsi kokeillut kaikkea.

Tämä valmennus on sinua varten! Lupaan, että tätä korttia et ole vielä kääntänyt.

Lisäksi valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi koko loppuelämäsi ajan, joten voit tarvittaessa palata niihin aina uudestaan.

Tiivistys ohjelman sisällöstä:

 

1. Ymmärtäminen omasta kivusta ja yleisten uskomusten kampittaminen mikä estää sinua saamasta niska-hartiaseutuasi kuntoon

2. Tarkkaan laadittujen testien perusteella rakennat itsellesi ohjeiden mukaan yksil√∂llisen kuntoutusohjelman.¬†T√§h√§n k√§ytet√§√§n kehittelem√§√§ni ainutlaatuista 10-vaiheista testiprotokollaa‚ĄĘ.

3. Teet ohjelmaa 3-5x viikossa 10-25min kerrallaan riippuen testien tuloksista

4. Kahdeksan viikon jälkeen nautit elämästä ilman niskakipuja

Sinun tarvitsee vain klikata alapuolella olevaa linkkiä ja pääset heti harjoitusten pariin ja kohti kivutonta elämää.

√Ąl√§ en√§√§ odota! Valmennuksen hinta on nyt vain 129‚ā¨

 

Saat käyttöösi äärimmäisen pitkälle hiotun menetelmän!

KYLL√Ą! OLEN VALMIS P√Ą√ĄSEM√Ą√ĄN EROON KAIKISTA NISKA-HARTIASEUDUN KIVUISTANI!

Nähdään valmennuksessa!

Iiro Nenonen

Ortopedinen osteopaatti, urheiluhieroja, personal trainer ja niskakipujesi lopullinen poistaja

Muistutan vielä... takaan, että menetelmäni avulla niska-hartiaseudun kipusi helpottuvat tai poistuvat kokonaan - tai annan rahasi välittömästi takaisin! Sinulla ei siis ole mitään menetettävää, joten miksi et toimisi nyt?

Jos sinulla herää jotain kysyttävää, laita minulle viestiä [email protected]

Usein kysytyt kysymykset

Katso tästä lisää tyytyväisten asiakkaiden palautteita

Hei Iiro!

"Minulla oli todella kovat niska- ja hartiakivut, myös alaselkä kipuili toispuoleisesti.

Teen paljon töitä tietokoneella. Olen käynyt läpi niska-hartiaseudun  ja alaselkä ohjelmat. Molemmat alueet ovat nyt kivuttomat ja muutenkin olo on kohentunut. Nyt jatkan vahvistu kotona ohjelmalla.

Paljon kiitoksia hyvistä ohjelmista"

-Lilli Puustinen

 

"Olen suorittanut sun kursseista niska-hartiaseutu kuntoon 8 viikossa kokonaan sekä alaselkä kuntoon 8 viikossa olen viikossa 3. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, miten nämä kurssit löytävät ongelmakohdat kropassani ja ovat auttaneet merkittävästi ryhtiongelmiini."

-Laura Kivas

"Olen nyt tehnyt niska-hartiatreeniä 6 vkoa 3 kertaa vkossa ja nyt alkoi vko 7 ja tein sen vkon ekan treenin. Tämä treeni on toiminut osana muuta treeniä ja päätin, että tämän avulla haluan saada niska/hartiaseudun kuntoon!

Kun aloitin treenin, minulla oli ollut vuoden verran kipuja niska/hartiaseudulla, välillä pyörryttävä olo niskoista johtuen ja niskat menivät usein jumiin mm. kylmästä ja vedosta. Ryhti painui helposti kasaan ja tuntui, että niskaan alkaa tulla ns. emännän kyhmy ja niska/hartialihakset ei ole tarpeeksi vahvat. Olen työn puolesta paljon koneella ja kännykällä ja ryhti usein unohtuu.

Nyt olen saanut säännöllisen treenin käyntiin ja oikein odottanut sitä. Niska/hartiajumeja on ollut vähemmän ja pyörryttävä/huimaava olo lähtenyt. Paljon on siis ollut apua! Ryhti painuu edelleen ajoittain kasaan ja emännänkyhmystä haluaisin kokonaan eroon.

On ollut mukava tehdä tätä treeniä ja ohjeet ovat olleet erittäin hyvät ja selkeät, iso kiitos sinulle siitä! :) Olen iloinen, että löysin tämän valmennuksen ja olen saanut tästä tosi paljon apua. Olen ollut todella tyytyväinen tähän valmennukseen ja tämän laatuun ja olen mainostanut tätä myös muillekin. Aion jatkaa tätä osana arkeani."

-Eija

Hei!

Ostin sinulta tuon 8 viikossa niska hartia kuntoon jossa bonuksena emännänkyhmy pois harjoitteet.

Olen tehnyt säännöllisesti nyt 5 viikkoa. 6 viikko alkaa tänään. Olen harjoitellut 5 päivää ja 2 päivää ollut treeni vapaa. 1,5 viikon kohdalla huomasin ettei niska hartia alue ole enää kipeänä eikä purentalihakset/posket olleet enää kipeänä. Tällä viikolla huomasin huiman muutoksen kun otin kuvat. Laitoin liitteeksi kuvat joissa ainakin omiin silmiin näyttää iso muutos. Hartiat on ryhdissään ja niska ja pää alkanut menemään oikealle paikalle....ei enää roiku. Myös kasvoissa oon huomannut ison muutoksen ettei iho roiku vaan on kiinteytynyt. Myös kaksoisleuka on alkanut pienentymään ja varmaan pienentyy kun treenejä tekee lisää.

Mutta isoin juttu on se, että työpäivän jälkeen eikä aamuisin ole enää kipuja. Aivan ihanaa. Tätä aion jatkaa. Kiitos sinulle tästä treenistä tosi paljon. 

Kuvassa vasemman puoleinen kuva on otettu silloin kun aloitin sun ekan treenin ja tuo oikean puolimmainen kuva on otettu tänä aamuna kun on 5viikkoa täynnä.

Kiitos on pieni sana mutta se tulee sydämestä koska sun treeni on auttanut mua niin paljon. Jaksan nykyään paljon paremmin.

-Katri Setälä