Vahvistu kotona -verkkovalmennus

 

"Treenaa kroppasi vahvaksi kotona, maksimoi liikuntakyky sekä ennaltaehkäise selkä- ja niskakivut!"

 

Valmennuksen avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti kotona terveys ja hyvinvointi edellä - minimaalisella välineistöllä

 

Osallistu nyt!

Ohjelma, joka yhdistää kuntouttavan treenin sekä tehokkaan suorituskyvyn lisäämisen, yksinkertaisesti mutta tehokkaasti -kotioloissa.

Jos olet kyllästynyt puuskuttamaan kilometrin kävelyn jälkeen, jatkuvaan väsymiseen, haluat kadonneet voimatasosi takaisin sekä ennaltaehkäistä selkä- ja niskakivut, tämä valmennus on sinua varten.

Vai miltä kuulostaisi...

✅ Muutama sentti pois vyötäröltäsi

‚úÖ Muutaman kilon painonpudotus

✅ Lisää lihasmassaa

✅ Lisää energiaa arkeen

Jos nämä kuulostavat hyvältä, lue ihmeessä eteenpäin!

Ennaltaehkäiset selkä- ja niskakivut

Treenit on optimoitu kotioloissa tehtäviksi, sisältäen tärkeimpien tukilihasten harjoitukset, joiden avulla ennaltaehkäiset ikävät selkä- ja niskakivut aikaisemmasta liikuntataustasta tai Iästä riippumatta!

Nostat kuntosi ja suorituskykysi seuraavalle tasolle

Haluat lisää energiaa arkeen tai haastaa itseäsi vaativampiin treeneihin rikkomatta selkääsi tai lisäämättä niska-hartiaseudun kipuja.

Vaihtoehdot aloittelijoille ja kokeneemmille

Ohjelmat on suunniteltu aloittelijoille, joilla liikkuminen on hankalampaa ja kokeneemmille, jotka haluavat kehittää lihaskuntoa tehokkaasti. Harjoittelu toteutuu turvallisuus, terveys ja hyvinvointi edellä.

"Kiitos sulle, että olet tehnyt sellaisia valmennuksia, jotka oikeasti auttavat. Uskalsin ottaa niska-hartia kurssin jälkeen uuden valmennuksen, mikä vahvistaa koko kroppaa ja nyt alkaa siitäkin kahdeksas viikko. Liikkeet ovat oikeasti niin kivasti suunniteltu, ettei tule sellaista oloa, että en jaksa tai en osaa. Ei ole onneksi perinteisiä vatsaliikkeitä, joita inhoan, vaan oikeasti tosi kivoja liikkeitä. Ja mikä on kaikkein ihmeellisintä, odotan innolla, että pääsen tekemään jumppaa. Suuri kiitos sulle vielä kerran näistä huippuvalmennuksista. Olet muuttanut koko elämäni, nöyrä kiitos siitä."

-Eeva Henriksson

"On aivan mahtava fiilis. 8 viikkoa niska-hartia treeniä takana ja aloitin myös kotona kuntoon treenit. Koko mun kroppa on aivan helkkaristi muuttunut ja tuntuu, että olen nuortunut ihan hulluna. Vanhat farkut mahtuivat jalkaan ja kasvot ei enään roiku eikä ole enään missään kipuja. Ja mikä parasta, mulla on niin hyvä olo ja tuntuu, että olen saanut pituutta lisää kun niska on suora ja koko nainen on suorassa linjassa ja myös kaksoisleuka hävisi. Treenit ovat ihan mahtavia. Kiitos Sinulle! Taisin löytää loppuelämän harrastuksen."

-Katri Setälä

Moi! Minun nimeni on Iiro Nenonen.

 

Ammatiltani olen personal trainer ja ortopedinen osteopaatti. Olen tehnyt 12 vuotta personal trainerin töitä ja osteopaattina tutkinut ja kuntouttanut tuki- ja liikuntaelin ongelmia. Asiakastyytyväisyyteni on ollut aina erittäin korkealla tasolla. Ehkä lähinnä siksi, että vaadin itseltäni paljon.

Personal training ja tuki- ja liikuntaelin asiakkaita minulla on ollut tuhansia. Vastaanottoni minulla on Tampereella johon poikkeuksetta on 2-3 viikon jonot sekä uusin valmennuspaikkoihin kuukausien jonot.

Tiedän erittäin tarkkaan mitä hyvältä harjoitusohjelmalta vaaditaan. Oli se sitten rasvanpoltto, lihaskasvu tai tuki- ja liikuntaelin ongelmista kuntoutuminen. Asiakkaideni poikkeuksellisen hyvät tulokset puhuvat puolestaan.

Lähes jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa sisäinen ääni sanoo "pitäisi tehdä jotain ja alkaa liikkumaan".

Senttejä alkaa kertymään vyötärölle ja yleinen vireystila alkaa laskemaan kuin lehmän häntä.

Myös lievät niska- ja selkä kolotukset ovat alkaneet muistuttelemaan tekemisen puutteesta.

Tämä on se hetki milloin VIIMEISTÄÄN pitää puuttua tilanteeseen heti.

Viimeisten 12+ vuoden aikana olen hoitanut tuhansia tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä ihmisiä vastaanotollani.

Ja joutunut todistamaan kuinka lievällä oireilulla alkanut niska- tai selkäkipu on äitynyt jopa niin pahaksi, että sairauseläke on ollut enemmän kuin todennäköinen.

Näistä 90 prosenttia olisi ollut ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella liikunnalla.

Olen personal trainerina nähnyt useita tilanteita joissa "pitäisi alkaa tekemään jotain" -tilanne on kestänyt liian pitkään ja kunto on päässyt romahtamaan liian alas.

Jopa niin, että kotityöt imuroimisesta alkaen tuntuvat raskaammalta kuin 42 kilometrin täyspitkä maraton.

Vaikka tilanteesi ei olisi vielä katastrofaalinen, sinun ei kannata vähätellä pienintäkään niskan tai selän oiretta tai juuttua liikkumattomuuden oravanpyörään ennen kuin.... 

Niska-hartiaseutusi tai alaselkäsi on kroonisesti jumissa ja kivuliaita päiviä on viikossa enemmän kuin kivuttomia... Miten paljon mukavampaa on elää jatkossakin viikosta toiseen kevyen rennosti elämästä nauttien! 

Joudut miettimään sairauseläkettä tai työpaikan vaihtoa jatkuvien sairauslomien takia... Vaikka sinun kuuluisi nauttia työstäsi ja jahdata ansaitsemaasi ylennystä!

Vyötärösi jatkaa vain kasvamistaan, eivätkä lempivaatteesi mahdu enää päällesi... Miten paljon kivempaa on kuulla ystäviltäsi kuinka näytät hyvinvoivalta ja terveeltä!

Et jaksa töiden jälkeen muutakuin lysähtää sohvalle lempisarjasi ääreen... Kuinka mahtavaa on olla koko päivä täynnä energiaa ja hyvällä tuulella!

 

Monen asiakkaani elämänlaatu on kääntynyt ohjeitani noudattamalla alamäen sijasta jyrkkään noususuhdanteeseen. Ja nyt sinäkin voit kokea saman, melkein uskomattomalta tuntuvan äkkimuutoksen – vain 10 viikossa.

Kuulostaako aloittaminen vaikealta?

Näytän sinulle kädestä pitäen miten kohotat kuntoa, parannat liikkumistasi ja ennaltaehkäiset ikävät selkä- ja niskakivut, yllättävänkin helposti. Olit sitten eläkeläinen tai nuori.

Kuulostavatko nämä asiat tutuilta?

 • Jatkuva väsymys todella haittaa elämääsi – töiden jälkeen ei oikein jaksa mitään vaikka haluaisitkin
 • Haluaisit päästä vihdoin hyvään kuntoon ja löytää kadoksissa olleen liikunnan ilon, mutta tämä tyssää kerta toisensa jälkeen erilaisiin ”syihin”.
 • Olet kokeillut treenata kotona, mutta treeniohjelma ei ole sopinut aikatauluihisi tai liikkeet ovat olleet liian vaativia tai liian helppoja 
 • Et tiedä miten lähteä liikkeelle etkä osaa suunnitella toimivaa harjoitusohjelmaa.
 • Et tiedä miten ottaisit treeneissä huomioon tuki- ja liikuntaelin ongelmat etkä halua niska- tai selkäkipujesi pahentuvan.
 • Sinulla ei ole aikaa, et pääse tai et syystä tai toisesta halua mennä kuntosalille, mutta haluaisit treenata tehokkaasti kotona.
 • Lapsiperheen arki ja yleiset kiireet vievät aikaa omalta liikuntaharrastukseltasi
 • Olet yrittänyt saada kotona treenattua, mutta et tiedä mitä tehdä tai et usko, että kotitreeni voisi olla tarpeeksi tehokasta?

Jos tunnistit itsesi yhdestäkään kohdasta...

Minulla on sinulle valmiina täydellinen ratkaisu juuri tämän kaltaiseen tilanteeseen.

Miten tämä eroaa muista netissä olevista treeniohjelmista?

Tämä treeniohjelma yhdistää kuntouttavan treenin sekä tehokkaan suorituskyvyn lisäämisen, yksinkertaisesti mutta tehokkaasti -kotioloissa.

Useissa netissä olevissa treeniohjelmissa on rasvanpoltto tai kropan muokkaus keskiössä, johon sisältyy myös tiukkaan noudatettava ruokavalio.

Ulkonäkökeskeinen treenaaminen ei kuitenkaan liity terveeseen kroppaan millään tavalla.

Liikkeet ovat vaikeita kuntosalilla tehtäviä liikkeitä, joissa ei oteta huomioon erilaisia tuki- ja liikuntaelin haasteita, tekoniveliä tai liikkumisen rajoitteita kuten kyykkyyn meneminen tai maasta ylös nouseminen.

Mistä tämä johtuu? Personal trainerin koulutukseen ei kuulu tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntouttaminen, tutkiminen tai hoitaminen.

Tämä ei myöskään ole yhtä trendikästä kuin sikspäkin hankkiminen tai rantakunnon tavoittelu.

Vastaanotollani hoidan päivittäin tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä ihmisiä. Olen huomannut, että useimmilla on yhteistä se, että heillä on lihasepätasapainoa ja heikkoutta tietyissä lihaksissa sekä kontrollin puutetta, eivätkä he myöskään tiedä miten käyttää eri lihaksia.

Nämä asiat ovat johtaneet erilaisiin selkä,- niska,- lonkka,- tai polvikipuihin, jotka olisi ollut ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella harjoittelulla.

Useimmiten kuulemani kysymys onkin: Miten olisin voinut ennaltaehkäistä tämän selkä- tai niskaongelman?

Netti on täynnä erilaisia treeniohjelmia, mutta en tiedä sopivatko ne omaan tilanteeseeni tai onko niissä otettu huomioon tuki- ja liikuntaelin ongelmien ennaltaehkäisyä ja mahdollisia liikuntarajoitteita?

Tämä on totta, useat nettivalmennukset keskittyvät kesäkuntoon projekteihin tai maksimaalisen lihasmassan hankintaan eikä kuntosalille meneminenkään ole kaikille mieluista puuhaa.

Monet ovat vain rikkoneet itsensä netissä olevilla kehonrakentajien treeniohjelmilla.

Seuraava kuulemani kysymys onkin:¬†Miten voisin kotona treenata tehokkaasti ja turvallisesti? Ja ennenkaikkea MIT√Ą minun pit√§isi tehd√§?

Tähän kysymykseen olen antanut vastauksen sadoille henkilökohtaisille asiakkailleni ja nyt minulla on sinullekin täydellinen ratkaisu olemassa.

Tehokkaan treenaamisen voi tehdä kotona, kunhan vain tietää mitä tekee!

 

Miksi juuri tämä ohjelma on sinua varten?

Viimeisten 12+ vuoden aikana olen hoitanut tuhansia tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä ihmisiä vastaanotollani, joten tiedän mistä ne johtuvat ja miten ne ehkäistään.

Olen myös tehnyt paljon töitä kuntosalilla tuki- ja liikuntaelin vaivoista kärsivien kanssa ja joutunut kehittämään tehokkaita ja turvallisia liikkeitä myös ihmisille, joille erilaiset tuki- ja liikuntaelin ongelmat tuovat haasteita.

Tiedän erittäin tarkasti, mitkä ovat selkä- ja niskaongelmaisten tärkeimpiä tukilihaksia ja miten niitä turvallisesti ja tehokkaasti harjoitetaan.

Olen myös auttanut lukemattomia "laiskuuden kuoppaan" pudonneita nostamaan liikunta- ja suorituskyvyn täysin uudelle tasolle, jonka serauksena energiatasot ovat nousseet ja virtaa riittää työpäivän jälkeenkin pitkälle iltaan asti.

Olen koonnut tähän valmennukseen kaikki 12+ vuoden kokemuksella parhaiksi havaitut kotitreeniliikkeet, jotka ovat nyt SINUN käytettävissäsi!

Tällä ohjelmalla nostat voimatasosi ja liikuntakykysi täysin uudelle tasolle

Voit aloittaa harjoittelun jo heti tänään!

Ja jo kymmenen viikon päästä olet yhtä ketterä kuin parikymppisenä, ja olet heittänyt lopullisesti hyvästit huonolle peruskunnolle, heikoille lihaksille ja myös päivittäisille selkä- ja niskajomotuksille

Ymmärrän kyllä, jos sinua epäilyttää. Kukapa ei olisi epäileväinen, varsinkin jos olet jo kokeillut eri treeniohjelmia ja todennut, että ne ovat sinulle liian vaikeita tai liian helppoja?

Epäilyt ovat kuitenkin karisseet heti, kun he ovat ottaneet tämän ohjelman käyttöönsä - ja vihdoin saaneet omaan tilanteeseen sopivat treeniohjelmat.

Useimmiten kuulemani lause onkin ollut "nämä liikkeet ovat juuri niitä mitä tarvitsinkin!"

Mikä tämä harjoitusohjelma on ja miten se toimii?

Kuten sanoin, hoidan vastaanotollani päivittäin tuki- ja liiikuntaelin ongelmista kärsiviä ihmisiä ja teen heille kuntouttavia treeniohjeita.

Lisäksi olen käynyt lukemattomia koulutuksia erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutuksiin liittyen, joten tiedän mitä niiden taustalla on.

Tämän pohjalta osaan hyvin tarkkaan sanoa miten ne ongelmat olisi voitu välttää. Jopa 90% kaikista tuki- ja liikuntaelin ongelmista voidaan ennaltaehkäistä jos vain annetaan oikeat ohjeet.

Lisäksi olen auttanut satoja nuoria ja ikäihmisiä, jotka ovat jo menettäneet toivonsa, nostamaan liikuntakyvyn täysin uudelle tasolle.

Miksi tämä toimii niin tehokkaasti?

Tämä ohjelma yhdistää kuntouttavan treenin sekä tehokkaan suorituskyvyn lisäämisen järkevällä ohjelmointimallilla.

Hyvin usein näen ohjelmissa liian monta ja liian kovatehoisia harjoituksia viikkotasolla.

Tämä johtaa väistämättä siihen, että harjoittelu koetaan taakkana ja liian raskaana joka vain kuluttaa energiaa eikä lisää jaksamista.

Tässä valmennuksessa käytän ns. palautumispää edellä kulkevaa ohjelmointia.

Tämä tarkoittaa sitä, että treenien ohjelmointi on maksimaalisen tehokasta ja laadukasta, unohtamatta riittävää palautumista.

Hyödynnämme järkevästi suunniteltua arkiliikuntaa muun harjoittelun tueksi.

Näin saamme liikunnasta itsellemme lisää energiaa eikä kokonaiskuormitus kasva liian suureksi.

Lisäksi kaikki tiedämme, että samat treeniohjelmat eivät sovi kaikille ja jokaisella on myöskin omat tavoitteensa.

Eläkeläisen treeniohjelma ei useinkaan ole samanlainen kuin 30 vuotiaan treeniohjelma tai aloittelijan ohjelma samanlainen kuin aktiiviliikkujan.

Tämän takia aluksi valitset omaan kuntotasoosi nähden oman polkusi.

Aloittelijan treeniohjelma on ns. matalan kynnyksen ohjelma, joka sopii kaikenikäisille, kuntotasosta riippumatta. Liikkeet ovat suunniteltu niin, että ne sopivat myös niille, joiden on hankala mennä lattialle tai nousta sieltä ylös.

Kokeneemman treeniohjelma on niille, jotka haluavat haastaa itseään vaativammilla liikkeillä ja haluavat saada harjoittelusta kaiken irti, kuitenkin terveys ja hyvinvointi edellä.

Tämän valmennuksen keskiössä ovat turvalliset, mutta tehokkaat liikkeet ja liiketekniikat, joissa on erityisesti huomioitu tuki- ja liikuntaelin ongelmien ennaltaehkäisy ja myös niiden kuntouttaminen.

Opit miten treenaat tuki- ja liikuntaelin ongelmat huomioiden, kehität kuntoa tehokkaasti, kasvatat voimatasojasi ja parannat liikkumistasi.

Lisäksi panostat terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntakyvyn parantamiseen maksimaalisen kehonmuokkauksen sijasta.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä salille, nämä treenit ovat suunniteltu 100% kotioloissa tehtäviksi.

Muistutan myös, että ikä ei ole este. Törmään usein ajatukseen, että esim. 60- tai 70- vuotiaana ei voi enää mitään tehdä. Tämä ei ole missään nimessä totta! Olen auttanut satoja ikäihmisiä nostamaan liikuntakyvyn täysin uudelle tasolle, enkä aio tehdä sinunkaan kohdalla poikkeusta.

Ja jo muutaman viikon päästä huomaat kuinka...

 • Lattialta yl√∂s nouseminen ei tuota en√§√§n mink√§√§nlaisia ongelmia
 • Jaksat juosta lastesi kanssa koko p√§iv√§n
 • T√∂iden j√§lkeen olet t√§ynn√§ virtaa eik√§ tarvitse lys√§ht√§√§ sohvalle
 • Voimatasosi on¬†parantunut
 • Et en√§√§ puuskuta jokaisen m√§en p√§√§ll√§
 • Liev√§t niska- ja selk√§jumitukset ovat loppuneet
 • Unenlaatusi on parantunut merkitt√§v√§sti

Mitä ne huonot puolet sitten ovat? Huonot puolet ovat ettei tämä ole mikään taikapilleri jolla pääset huippukuntoon yhdessä yössä. Kukaan ei voi tehdä työtä sinun puolestasi.

Vahvistu kotona -kotitreenivalmennus

"treenaa tehokkaasti ja turvallisesti kotona terveys ja hyvinvointi edellä - minimaalisella välineistöllä!"

100% kotiin räätälöity ja suunniteltu 10 viikon verkkovalmennus joka tuottaa tuloksia ja jonka avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti tuki- ja liikuntaelin ongelmat huomioiden ja viet lihaskuntosi ns. katosta läpi!

Jaan ensimmäistä kertaa näitä liikkeitä muille kuin henkilökohtaisille asiakkailleni. Olen 12+ vuoden aikana "kenttätestannut" sadoilla asiakkaillani erilaisia liikkeitä ja tiedän mitkä toimivat ja mitkä eivät.

Nyt on SINUN aika lopettaa turhauttava arpapeli, sillä nyt sinäkin voit saada käyttöösi tämän treeniohjelman.

Ohjelman, jolla treenaat kroppasi vahvaksi kotona, maksimoit liikuntakykysi, ennaltaehkäiset selkä- ja niskakivut sekä saat energisemmän olon.

Sinun ei tarvitse myöskään poistua salille tekemään harjoitteita, sillä tämä ohjelma on suunniteltu 100% kotona tehtäväksi.

Mitä kaikkea tämä valmennus pitää sisällään?

 

1. Etätuki

Personal trainer ja ortopedinen osteopaatti Iiro Nenonen tukemassa sinua 24/7 etänä, tuli sitten mitä tahansa kysyttävää valmennuksen aikana.

 

2. Tuloksia tuottava kuntoutuksen, terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta toteutettu 10 viikon harjoitusohjelma:

Olen rakentanut puhtaasti kotiympäristöön toteutettavat harjoitusohjelmat. Nämä kotiharjoitusohjelmat kehittävät tehokkaasti lihaskuntoa ja suorituskykyä. Voimatasosi kasvavat ja kestävyyskuntosi kohenee.

Tässä valmennuksessa suoritustekniikka on kaiken keskiössä, jolloin vältyt ikäviltä selkä- tai niskakivuilta. Käytät harjoittelussa harjoittelumenetelmiä, jotka on suunniteltu nimenomaan tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksen, terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Näillä ohjelmilla ennaltaehkäiset kiusalliset selkä- ja niskavaivat ja kehität lihaskuntoa, liikunta- ja suorituskykyäsi nopeasti ja tehokkaalla tavalla.

Treenin ei tarvitse kestää 2 tuntia ollakseen tehokas. Tulet huomaamaan, että pienemmälläkin ajalla todellakin saa tuloksia aikaan! Ohjelmalla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

Harjoitukset ovat kestoltaan +/- 30min, mutta tuntuvat takuulla kropassa ja näkyvät tuloksissa jälkeenpäin.

 

3. Kattava ravitsemusosio

Valmennus sisältää kattavan ravitsemusosion ja valmiit ruokavaliot, jonka avulla saat selkeät ohjeet jos haluat tavoitteellista rasvanpolttoa tai lihaskasvua tai jotain siltä väliltä. Sinä itse päätät.

 

4. Ohjelmat sopivat niin aloittelevalle eläkeläiselle kuin kokeneemmallekin treenaajalle.

Valmennuksessa on vaihtoehtoina aloittelijan treeniohjelma ja kokeneemman treeniohjelma sisältäen viikkosuunnitelman, lämmittelyliikkeet ja voimaharjoitukset.

Aloittelijan treeniohjelma on ns. matalan kynnyksen ohjelma, joka sopii kaikenikäisille, kuntotasosta riippumatta. Liikkeet ovat suunniteltu niin, että ne sopivat myös niille, joiden on hankala mennä lattialle tai nousta sieltä ylös.

Kokeneemman treeniohjelma on niille, jotka haluavat haastaa itseään vaativammilla liikkeillä ja haluavat saada harjoittelusta kaiken irti, kuitenkin terveys ja hyvinvointi edellä.

P.S on myös mahdollista tehdä ensin aloittelijan treeniohjelma ja sen jälkeen kokeneemman treeniohjelma, näin sinulla on 20 viikon harjoitussuunnitelma valmiina.

 

5. Kaikista liikkeistä suullisesti ohjeistetut videot

Näin osaat tehdä liikkeet varmasti oikein ja treeni osuu sinne minne pitääkin. Välineitä et tarvitse kuin minimaalisen määrän:

1ÔłŹ‚É£ S√§√§dett√§v√§ k√§sipainosetti tai esim. reppu, johon saat painoksi kivi√§ tai kirjoja

2ÔłŹ‚É£ Vastuskuminauha (t√§m√§n saa esim. l√§himarketista muutamalla eurolla)

3ÔłŹ‚É£ Jumppamatto tarvittaessa

 

6. Bonusosio

Bonusosiosta löydät kolme täydentävää harjoituskokonaisuutta, jotka jo itsessään ovat todellisia tehopaketteja:

 • Tehoharjoitus vatsoille
 • T√§sm√§harjoitus niskan ja kaulan alueen lihaksille
 • Pakara ja alaselk√§kombo

 

Katsotaan vielä tarkemmin miten valmennus etenee

 

 • Alussa p√§√§t√§t ohjeiden mukaan, valitsetko aloittelijan vai kokeneemman harjoituspolun
 • Molemmat polut kest√§v√§t 10 viikkoa
 • T√§m√§n j√§lkeen tutustut valitsemaasi viikko-ohjelmaan, l√§mmittelyliikkeisiin ja varsinaiseen treeniohjelmaan
 • Treeniohjelma koostuu 2-3 voimaharjoitteesta/ viikko, riippuen valitsemastasi polusta
 • Treenit my√∂s vaihtelevat viikkojen edetess√§
 • Lis√§ksi viikko-ohjelmassa on aerobista liikuntaa ja arkiliikuntaa nousujohteisesti viikkojen edetess√§
 • Harjoittelun kivijalan muodostaa j√§rkev√§ ohjelmointimalli ja turvalliset, mutta tehokkaat harjoitusohjelmat kotona toteutettavaksi
 • Materiaalit ovat k√§yt√∂ss√§si pysyv√§sti

Mistä tiedän sopiiko tämä verkkovalmennus minulle?

Tämä valmennus EI SOVI sinulle jos haluat...

‚ĚĆ 7 p√§iv√§√§ viikossa harjoittelua verenmaku suussa

‚ĚĆ Stressata tuleeko kaikki treenit aina tehty√§

‚ĚĆ Monimutkaisia liikevariaatioita, jotka vaativat akrobaatin taitoja

‚ĚĆ Kehonrakentajien harjoitusohjelmaa

‚ĚĆ Painon ja vy√∂t√§r√∂nymp√§ryksen jatkuvaa seurantaa (ellet sit√§ itse halua)

 

Sen sijaan, tämä valmennus sopii sinulle erittäin hyvin jos...

 

✅ Sinulla on jatkuvia lieviä selkä- tai niskakipuja

✅ Haluat ennaltaehkäistä ikävät selkä-, niska,- polvi- tai lonkkavaivat

✅ Haluat treenata terveys ja hyvinvointi edellä

✅ Haluat kevyemmän ja energisemmän olon

✅ Haluat liikunta- ja toimintakykysi paranevan

✅ Sinulla ei ole aikaa käydä salilla ja haluat maksimoida tehokkuuden lyhyessä ajassa

‚úÖ Haluat nukkua ja palautua paremmin

✅ Epäilet, että kotitreenillä voisi saavuttaa jotain oikeita tuloksia, tai et ole aikaisemmin kotitreenillä onnistunut

✅ Kaipaat kotona tehtäviä haastaviakin treenejä, jotka vastaavat kuntosalilla toteutettavia treenejä

✅ Haluat treeneihisi systemaattisen suunnitelman jota noudattaa ja sitä kautta saada oikeita tuloksia

✅ Olet kotiäiti tai -isä ja et yksinkertaisesti pysty toteuttamaan treenejä muualla kuin kotona

✅ Olet joskus kokeillut kotitreenejä, mutta et päässyt alkua pidemmälle

✅ Selkäsi tai niskasi on kipeytynyt aikaisemmista treeneistäsi

✅ Haluat tehdä muutoksen kohti liikunnallisempaa ja energisempää arkea

✅ Haluat voida paremmin ja löytää liikunnan ilon uudestaan

✅ Haluat aineenvaihduntasi hyrräämään uusilla kierroksilla

✅ Haluat jaksaa leikkiä lastesi kanssa koko päivän

 

Jos vastasit yhteenkään kohtaa "kyllä", tämä valmennus on sinua varten!

100% tyytyväisyystakuu

 

Olen varma siitä, että tämä verkkovalmennus toimii sinulla aivan fantastisesti. Siksi teen tästä päätöksestä sinulle täysin riskittömän:

Jos pyrit toteuttamaan ohjeita sellaisina kuin ne ovat, etkä 10 viikon jälkeen koe mitään positiivisia muutoksia elämässäsi, palautan sinulle joka sentin takaisin mukisematta.

Mitä tästä kaikesta kannattaa maksaa?

 

Olen laskenut tähän valmennuksen todellisen arvon:

‚úÖ Personal trainerin ja ortopedisen osteopaatin asiantuntijatuki (Arvo 200‚ā¨)

‚úÖ Tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntouttamisen n√§k√∂kulmasta r√§√§t√§l√∂idyt tuloksia tuottavat harjoitusohjelmat kotiin (Arvo 200‚ā¨)

‚úÖ Laadukkaat ja perusteellisesti ohjeistavat liikevideot (Arvo 150‚ā¨)

‚úÖ Kattavat bonusmateriaalit (Arvo 100‚ā¨)

‚úÖ Valmennuksen arvo yhteenlaskettuna on 650‚ā¨.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa tästä valmennuksesta 650 euroa. Ei edes puolia siitä!

Joten... kysy nämä asiat rehellisesti itseltäsi:

 

Haluatko vahvistua, maksimoida liikuntakyvyn, ennaltaehkäistä selkä- ja niskakivut, nukkua ja palautua paremmin ja löytää jälleen liikunnan ilon ja saada lisää energiaa arkeen?

Vai haluatko kärsiä huonosta liikuntakyvystä ja tuki- ja liikuntaelin ongelmista vielä vuodenkin päästä?

Kysyn, koska kyseessä on myös koko terveytesi ja hyvinvointisi.

 

Koska jos et tee mitään, on hyvin todennäköistä että:

 

‚õĒÔłŹ Liikuntakykysi heikkenee entisest√§√§n

‚õĒÔłŹ¬†Painosi jatkaa nousuaan, joka vaikuttaa negatiivisesti terveyteesi ja el√§m√§nlaatuusi

‚õĒÔłŹ Energiasi ja ty√∂tehosi laskee entisest√§√§n ja olet vapaa-ajalla entist√§ v√§syneempi

‚õĒÔłŹ¬†Selk√§- ja niskakipusi vain yltyv√§t tai alkavat, joka pahimmassa tapauksessa vie sinut pitk√§lle sairauslomalle, mik√§ taas vaikuttaa tulotasoosi

‚õĒÔłŹ¬†stressitasosi nousevat entisest√§√§n

 

Tällä valmennuksella käännät kelkkasi täysin toiseen suuntaan:

 

✅ Liikuntakykysi nousee täysin uudelle tasolle eikä rappusten nouseminen tunnu enään mahdottomalta

✅ Olet saattanut pudottaa 4-8kg painoa ja yksistään sekin keventää oloasi

✅ Unenlaatusi on parantunut merkittävästi

✅ Energiasi on tuplaantunut ja jaksat päivästä toiseen leikkiä lastesi kanssa

✅ Töissä jaksat aivan uudella innolla

✅ Selkä- ja niskajomotukset vain haalea muisto

 

Tämän valmennuksen menetelmät perustuvat tieteelliseen näyttöön ja 12+ vuoden kokemukseen, jotka toimivat myös sinulla.

Tiivistys:

Tämän valmennuksen avulla...

 • Tied√§t miten treenata kotona¬†tehokkaasti ja turvallisesti
 • Ennaltaehk√§iset tuki- ja liikuntaelinvaivat
 • Osaat huomioida treeneiss√§si polvi-, lonkka-,¬†selk√§- tai niskaongelmat
 • Olet vihdoin valmis sanomaan "EI" tekosyille ja¬†l√∂yd√§t kadoksissa olleen liikunnan ilon
 • Teet haastaviakin treenej√§, jotka¬†vastaavat kuntosalilla tehtyj√§ treenej√§
 • Minimoit treeneihisi k√§ytett√§v√§n ajan,¬†tuloksista tinkim√§tt√§
 • Saat valmiiksi suunnitellun,¬†innostavan ja toimivan harjoitusohjelman
 • Treenaat kotona l√§ht√∂tasosta ja i√§st√§ riippumatta,¬†oman aikatausi ja vaatimustasosi mukaan
 • Ryhtilihaksesi¬†vahvistuvat¬†ja saat treeneihisi uutta potkua
 • Jaksat j√§lleen leikki√§ lastesi kanssa koko p√§iv√§n
 • Ik√§v√§t selk√§ ja niska jomotukset ovat vain haalea amuisto

Valmennuksen hinta on nyt vain 129€

Tästä pääset mukaan!

Nähdään valmennuksessa!

Iiro Nenonen, Personal trainer ja ortopedinen osteopaatti

Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa minulle viestiä [email protected]

P.S. Muistutus vielä: Jos pyrit toteuttamaan ohjeita sellaisina kuin ne ovat, etkä 10 viikon jälkeen koe mitään positiivisia muutoksia elämässäsi, palautan sinulle joka sentin takaisin mukisematta.